Yüklənir...

shape shape shape shape

Uwe Bristol

Uwe Bristol

Bu Qurum Haqqında

UWE Bristol

Uniersity of the West of England, Bristol ju ofron mundesine per tu pergatitur per nje karriere te suksesshme, fale ambjenteve fantastike dhe mesimdhenies se nivelit te shkelqyer. Vete qyteti  i Bristol eshte nje ambjent fantastik per studentet, dhe zakonisht klasifikohet si nje nga qyetetet me te te mira te Mbreterise se Bashkuar per te jetuar. Pas diplomimit ne kete universitet, do te shijoni mundesi te pafundme punesimi.

Nder te tjera, universiteti rankohet nder: 

 • Top 40 universitetet me te mira ne UK;
 • Top 5 universitetet me te mira ne UK per nga eksperienca studentore;
 • "Gold Award" per mesimdhenie;

Fushat e studimit ku UWE Bristol shquhet jane:

 • Architecture 
 • Building
 • Criminology 
 • Forensic Science
 • Health Professions 
 • Mechanical Engineering
 • Physiotherapy 
 • Town and Country Planning

Te jetuarit jashte vendit ka qene nje eksperience e prekullueshme per mua. Qe ne fillime UWE Bristol ka qene nje mbeshtetje e madhe per mua. Eshte e mrekullueshme te takosh studente te tjere internacionale ne te njejten situate, dhe ndjej qe anglishtja ime po permiresohet ndjeshem.  - Krystof nga Republika Ceke. 

bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın