Yüklənir...

shape shape shape shape

University of Liverpool

University of Liverpool

Bu Qurum Haqqında

University of Liverpool

Universiteti i Liverpool eshte nje universitet publik, pjese e Russell Group. Ai eshte i vendosur ne nje qytet me diversitet dhe shume miqesor sic eshte Liverpool, gje qe e ben dhe me interesant studimin dhe qendrimin atje. 

Arsyet kryesore per te zgjedhur kete universitet:
• Eshte i renditur ne Top 16 e universiteteve ne UK
• Eshte shume i frekuentuar nga studente vendas dhe te huaj, ku vlen per tu permendur se ne kete universitet studiojne 8000 studente internacionale nga 130 vende te ndryshme te botes.
• Sipas "High Fliers Research 2021", University of Liverpool eshte nje nder 25 universitetet qe terheqin me shume punedhenesit te punesojne te diplomuarit nga ky universitet.

*Direct Entry* e disponueshme nepermjet zyres tone!

Universiteti ofron nje mori programesh Bachelor dhe Master, ku nder me kryesoret jane:

  • Accounting and Finance
  • Aeronautical and Manufacturing Engineering
  • Anatomy and Physiology
  • Architecture
  • Business and Management
  • Chemistry
  • General Engineering
  • Physics
  • Physiotherapy
  • Veterinary Science
bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın