Yüklənir...

shape shape shape shape

Royal Veterinary College

Royal Veterinary College

Bu Qurum Haqqında

Royal Veterinary College

E themeluar në vitin 1791, Royal Veterinary College (RVC),  është shkolla më e madhe, më e vjetër dhe shkolla e vetme e pavarur e veterinarisë në Mbretërinë e Bashkuar. 
Royal Veterinary College ofron programe në mjekësinë veterinare, infermierinë veterinare dhe shkencat biologjike, dhe është vazhdimisht në Top 10 sipas The Complete University Guide per mjekesine veterinare,  bujqësinë dhe pylltarinë. Ka akreditim të plotë nga shume institucione te tjera mjaft te degjuara.

Unioni i Studentëve ofron një sërë shërbimesh si aktivitete te ndryshme sociale dhe mundësi zhvillimi të studentëve.
Sapo fata fillojne studimet e tyre, mund të përfshihen në gjithçka që Bashkimi Studentor ofron - nga klubet sportive, shoqëritë dhe netët jashtë, mbështetjen dhe këshillimin e studentëve. Bashkimi i Studentëve është një pjesë e madhe e jetës në kampus, duke ofruar shumë mundësi për t'u përfshirë.

15% e studenteve vine nga vende te ndryshme, duke bere qe ambienti i krijuar te jete mjaft familjar dhe komod.

Ky universitet eshte pajisur dhe me certifikaten TEF Gold. TEF Gold u jepet institucioneve që kane cilesi te larte te mesimdhenies.

bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın