Yüklənir...

shape shape shape shape

MPW College

MPW College

Bu Qurum Haqqında

MPW College

I themeluar ne vtin 1973 nga tre studente te diplomuar ne Cambridge, MPW Group eshte nje nga kolegjet private me te njohura ne Mbreterine e Bashkuar.
Ky gjimnaz i mundeson dhe i garanton te gjithe studenteve nje vend ne universitetet top ranked si ne UK por dhe ne SHBA, Europe dhe Australi. MPW ka kampuse ne Londer, Birmingham dhe Cambridge. Programet qe mundesohen jane: A Levels, GCSE dhe Foundation.

Studentet terhiqen dhe e pelqejne shume kete gjimnaz per nje numer te madh arsyesh si:

 • Mësimdhënie me cilësi të lartë
 • Rezultatet studenteve vit pas viti vine duke u permiresuar
 • Mundësite per te fituar nje vend ne universitete te top rankuara
 • Mbështetje akademike e dedikuar ndaj cdo studenti
 • Program i gjerë ekstra-kurrikular
 • Vend i përsosur dhe kampuse ne Londer, Birmingham dhe Cambridge
 • Gjimnazi ofron shume aktivitete jashteshkollore , gje qe i ndihmon studentet te lidhen me njeri tjetrin dhe te jene shoqerore dhe familjare.
 • MPW ofron rreth 3000 programe te ndryshme studimi.

Ne MPW mund te studioni dege te ndryshme si:

 • Law
 • Medicine
 • Economics/Business
 • Art and Architecture
 • Engineering

Klasat me pak nxenes, mesueset e perkushtuar dhe mjedisi shume familjar jane gjerat me te mira rreth ketij gjimnazi. Studimi ne MPW ka ndyshuar menyren time te te mesuarit dhe perceptimin tim mbi jeten. Tashme ndihem shume e gatshme dhe e plotesuar per te vazhduar rrugetimin tim drejt universitetit. Te gjithe akademiket jane shume te gatshem per te ndihmuar dhe jane shume suportues. Gjate studimit ne kete gjimnaz kam mesuar dy gjera: se pari mos te kem frike te bej gabime dhe se puna e lodhshme do vleresohet gjithmone.- Tiffany nga Franca

bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın