Yüklənir...

shape shape shape shape

Lverpool John Moores University

Lverpool John Moores University

Bu Qurum Haqqında

Liverpool John Moores University

Liverpool John Moores University

Nje nga Top Universities ne nje nga Top Qytetet ne Mbreterine e Bashkuar eshte dhe Liverpool John Moores University i cili shfrytezon me se miri vendndodhjen dhe gjithcka qe qyteti i Liverpool ka per te ofruar ne drejtim te vendeve te punesimit. Tashme i hapur per te gjithe studentet shqiptar, Liverpool John Moores University pranon gjithmone e me shume studente te internacional cka e ben shume me te thjeshte pranimin dhe suksesin e studenteve shqiptar.

  • I vendosur ne qytetin me te sigurt dhe me inovator per studente sic eshte Liverpool.
  • Mbi £160 million te investuara ne facilitete dhe infrastruktura qe tashme i sherbejne te gjithe studenteve.
  • Programet e studimit jane te shpjeguara ne menyre integruese nga pedagoget ku perfshihen projekte dhe takime me biznese te ndryshme ne Liverpool.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Finance
  5. Juridik
  6. Shkenca Natyre
  7. Etj.

"Studimi ketu eshte shume me ndryshe nga studimi ne vendin tim te origjines. Ka me pak detyra dhe provime dhe shume me shume aktivitete sociale ne te cilat mendoj se me kane ndihmuar profesionalisht. Vec studimeve une luaj badminton dhe jam tashme pjese e Break Dancing Club i krijuar nga Grupi i Studenteve."-Korali.

bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın