Yüklənir...

shape shape shape shape

Goldsmiths University

Goldsmiths University

Bu Qurum Haqqında

Goldsmiths University

Themeluar në vitin 1891 dhe pjesë e Universitetit të Londrës që nga viti 1904, Goldsmiths renditet e para në Londër për një staf të kualifikuar sipas Times Survey  Experience , dhe është votuar si një nga universitetet më të mira krijuese dhe politikenë Mbretërinë e Bashkuar.

Goldsmiths është i vendosur ne nje nga zonat e Londres që është përshkruar nga New York Times si qendër e talenteve krijuese.

Ky universitet renditet i 61 në Britanine të Madhe.

9 nga 10 studente qe diplomohen prej ketij universiteti punesohen fill pas kryerjes se studimeve.
Goldmisths University njihet per dege si:

  • Antropologji,
  • Art dhe Dizajn
  • Studime të Komunikimit dhe Medias
  • Shkenca Kompjuterike dhe Sisteme Informacioni
  • Gjuhë dhe Letërsi Angleze
  • Histori
  • Politikë & Studime Ndërkombëtare
  • Psikologji, Sociologji

    "Për shkak se shumë nga akademiket e universitetit janë profesionistë praktikues në fushën e tyre, kuptojmë se si punon biznesi dhe industria, çfarë dëshiron dhe si ndryshon vazhdimisht tregu. Studentët ketu kanë mundësinë për të marrë përvojë pune në mënyrë që ata të mund të diplomohen të pajisur me aftësitë e nevojshme pasi diplomohen."- Thomas

bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın