Yüklənir...

shape shape shape shape

Queen Mary University London

Queen Mary University London

Bu Qurum Haqqında

 Queen Mary University London

Queen Mary Univrsity është një nga institucionet kryesore të arsimit të lartë në Mbretërinë e Bashkuar.  Me rreth 20,260 studentë dhe 4.000 të punësuar, është një nga universitetet më të mëdha të Universitetit të Londrës. Queen Mary ofron nje game te gjere degesh në

  • shkencat humane
  • shkencat shoqërore
  • ligj
  • mjekësi dhe stomatologji
  • inxhinieri


Queen Mary University eshte anëtar i Russell Group Universities. Të diplomuarit nga universitetet e grupit Russell fitojnë 10% më shumë se të diplomuarit nga universitetet e tjere.

Ky universitet renditet ne top 100 universitetet me te mira ne bote sipas  Times Higher Education World Rankings.

I konsideruar si një nga institucionet më të larmishme kulturore në botë, studentet e Queen Mary University vine nga 160 vende te ndryshme duke bere qe komuniteti i krijuar te jete mjaft shoqeror dhe mikprites.

Ky universitet renditet vazhdimisht si një nga universitetet kryesore në Londër për përvojën e përgjithshme të studentëve.

Universiteti jep mundesi qe pergatitjen akademike ta nderthurni me ate praktike duke ju siguruar shpeshhere dhe internshipe ne kompani te ndryshme shume te degjuara.

"Internshipi qe gjeta fale unviersitetit me dha mundesine te mesoja shume nga ana praktike. E pranoj qe ishte e veshtire ama do me ndihmoje shume kur te jem e punesuar" - Sabrina

bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın