Yüklənir...

shape shape shape shape

Cambridge School of Visual And Performing Arts

Cambridge School of Visual And Performing Arts

Bu Qurum Haqqında

Cambridge School of Visual and Performing Arts

CSVPA eshte nje shkolle dedikuar Arteve ne qytetin e Cambridge ne Mbreterine e Bashkuar. Studentet e diplomuar nga CSVPA punojne neper bote duke filluar nga Londra, New Yorku, Hong Kong, Shanghai deri ne Bangok - per kompanite me te mira te dizjanit ne bote. Shume prej tyre ja kane dale te hapin brand-in e tyre personal. Ky universitet do ju ndihmoj dhe ju te beni te njejten gje. Te gjitha klasat jepen gjate 5 diteve te javes. Pedagoget jane ne shkolle nga e Hena ne te Premte per cdo pyetje ose sygjerim qe ju mund te keni. Klasat jane te vogla, me mesatarisht 15 studente. Studentet kane hapsirat e tyre personale ku mund te dizenjojne te cilat jane hapur 7 dite te javes. Pjesemarrje e garantuar ne te gjitha eventet e modes si dhe event i garantuar per te gjithe te diplomuarit qe duan te prezantojne koleksionin e tyre.

Universiteti ofron programe Foundation, Bachelor, Summer, Short Courses, etj. 

Nese keni pasion Artin dhe Dizajnin ky eshte vendi ku do mesoni me se miri si te nxirrni te gjithe potencialin tuaj.

Per te provuar veten ne kete fushe ne ju sygjerojme te ndiqni fillimisht shkollen verore te CSVPA.

Programet qe mund te ndiqni jane: 

 • Portfolio preperation (3 javor)
 • Fashion Summer School (2 javor)
 • Film Making Summer School (2 javor)
 • Musical Theatre (2 javor)
 • Acting (2 javor)
 • Ballet (2 javor)
 • Hip Hop (2 javor)
 • Photography (1 javor)
 • Fashion Promoting (1 javor)
 • Graphics & Illustrations (1 javor)
 • 3D Design  (1 javor)
 • Game Design (1 javor)
 • Animation (1 javor)
bg

Bütün suallarınız üçün bizimlə əlaqə saxlayın